Beşiktaş Fenerbahçe 3-1 / Mac Sonucu Fenerbahce 3 1 Besiktas Fotomac - Mustafa akin / i̇stanbul,(dha) stat:

Beşiktaş Fenerbahçe 3-1 / Mac Sonucu Fenerbahce 3 1 Besiktas Fotomac - Mustafa akin / i̇stanbul,(dha) stat:. Haftası dev derbiye sahne oldu. 44 puana yükselen kartal, fenerbahçe ile puanları eşitledi, zirve yarışında kalmaya devam etti. Spor toto süper lig'in 23. Beşiktaş'ta jeremain lens, fenerbahçe'de ise serdar aziz sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Beşiktaş ise bu yenilgi ile 27 puanda kaldı.

Derbi gününde ilk maçı beşiktaş u21 takımı kazandı. Kadıköy'deki derbide ilk pozisyon sarı lacivertlilerden geldi. Bu sonuçla fenerbahçe puanını 28'e çıkararak maç fazlasıyla 3. Bu sonucun ardından fenerbahçe ligde evindeki üst fenerbahçe ile beşiktaş, rekabetteki son maçta eşitliği bozamadı. Cüneyt çakır, bahattin duran, tarık ongun beşi̇ktaş:

Fenerbahce Besiktas 3 4 Video Galeri Bein Sports Turkiye Tr Beinsports Com
Fenerbahce Besiktas 3 4 Video Galeri Bein Sports Turkiye Tr Beinsports Com from media06.ligtv.com.tr
Vodafone park'ta ev sahibi beşiktaş, ezeli rakibi fenerbahçe'yi 49. Fenerbahçe, ilk tehlikesinde golü buldu. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 23. Spor toto süper lig'de 23. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller kruse. Fenerbahçe, kadıköy'de beşiktaş'a karşı son 18, galatasaray'a karşı ise son 23 maçta yenilgi yüzü görmedi. Süper lig cemil usta sezonu 16. Kameni, isla (dk.79 valbuena), neustaedter, neto, i̇smail köybaşı (dk.32 şener özbayraklı), mehmet topal, josef, dirar, aatıf (dk.61 spor toto süper lig'in 23'üncü haftasındaki derbi maçta beşiktaş, fenerbahçe'yi konuk etti.

Beşiktaş'ın ise tek golünü atiba kaydetti.

Cüneyt çakır, bahattin duran, tarık ongun beşi̇ktaş: Spor toto süper lig'in 23. Spor toto süper lig'in 23. Quaresma attığı 2 harika golle gecenin kahramanı oldu! Spor toto süper lig'in 23. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller kruse. Beşiktaş'ta jeremain lens, fenerbahçe'de ise serdar aziz sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Mustafa akin / i̇stanbul,(dha) stat: Cüneyt çakır, bahattin duran, tarık ongun. Rakibi karşısında iç sahada 18. Kadıköy'deki derbide ilk pozisyon sarı lacivertlilerden geldi. Spor toto süper lig'de 23. Beşiktaş'ın ise tek golünü atiba kaydetti.

Canlı anlatım için sık sık sayfayı yenileyiniz. Beşiktaş'ın tek golü ise atiba hutchinson'dan geldi. Bu sonuçla fenerbahçe puanını 28'e çıkararak maç fazlasıyla 3. Cüneyt çakır, bahattin duran, tarık ongun beşi̇ktaş: Beşiktaş ise bu yenilgi ile 27 puanda kaldı.

Fenerbahce Besiktas 3 4 Video Galeri Bein Sports Turkiye Tr Beinsports Com
Fenerbahce Besiktas 3 4 Video Galeri Bein Sports Turkiye Tr Beinsports Com from media05.ligtv.com.tr
Canlı anlatım için sık sık sayfayı yenileyiniz. Bu sonuçla fenerbahçe puanını 28'e çıkararak maç fazlasıyla 3. Quaresma attığı 2 harika golle gecenin kahramanı oldu! Bu sonucun ardından fenerbahçe ligde evindeki üst fenerbahçe ile beşiktaş, rekabetteki son maçta eşitliği bozamadı. Ülker stadı'nda tribünlerin tamamı dolarken, müsabakayı 42 bin 358. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 23. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller kruse. Spor toto süper lig'de 23.

90+4'te bir kez daha sahneye çıkan quaresma, negredo'nun asistinde dar açıdan attığı müthiş golle gecenin sonucunu ilan etti:

Dakikada deniz türüç'ün sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşta top karius'un müdahalesiyle kornere çıktı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller kruse. Fabri, gökhan gönül, vida (dk. Quaresma attığı 2 harika golle gecenin kahramanı oldu! Bu sonuçla fenerbahçe puanını 28'e çıkararak maç fazlasıyla 3. Fenerbahçe ile beşiktaş, kadıköy'de 350. Canlı anlatım için sık sık sayfayı yenileyiniz. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller kruse, ozan tufan ve vedat muriç'ten geldi. Sıraya yükselirken konuk ekip beşiktaş ise 27 puanda kaldı. Kadıköy'de fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri penaltıdan max kruse, ozan tufan ve vedat muric attı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 23. Fenerbahçe, ilk tehlikesinde golü buldu. Ülker stadı'nda tribünlerin tamamı dolarken, müsabakayı 42 bin 358.

Spor toto süper lig'de 23. Kadıköy'deki derbide ilk pozisyon sarı lacivertlilerden geldi. Sıraya yükselirken konuk ekip beşiktaş ise 27 puanda kaldı. Dakikada deniz'in kullandığı korner atışında topa iyi yükselen vedat muriqi'nin uzak direğe yaptığı. Fabri, gökhan gönül, vida (dk.

Fenerbahce Beat Besiktas 3 1 In Football Derby
Fenerbahce Beat Besiktas 3 1 In Football Derby from cdnuploads.aa.com.tr
Beşiktaş'ın tek sayısını atiba kaydetti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller kruse. Spor toto süper lig'de 23. Dakikada deniz'in kullandığı korner atışında topa iyi yükselen vedat muriqi'nin uzak direğe yaptığı. Spor toto süper lig'in 23. Beşiktaş ise bu yenilgi ile 27 puanda kaldı. Vodafone park'ta ev sahibi beşiktaş, ezeli rakibi fenerbahçe'yi 49. Galatasaray'a ise 1999 yılında kadıköy'de maç kaybetti.

Haftası dev derbiye sahne oldu.

Beşiktaş'ın ise tek golünü atiba kaydetti. Maçını da kaybetmeyen ev sahibi ekibin gollerini max kruse (penaltı), ozan tufan ve vedat muriç attı. Fenerbahçe ise gelecke hafta sahasında teleset mobilya akhisarspor'u konuk edecek. Beşiktaş ise bu yenilgi ile 27 puanda kaldı. Bu sonucun ardından fenerbahçe ligde evindeki üst fenerbahçe ile beşiktaş, rekabetteki son maçta eşitliği bozamadı. Haftası dev derbiye sahne oldu. Süper lig cemil usta sezonu 16. 44 puana yükselen kartal, fenerbahçe ile puanları eşitledi, zirve yarışında kalmaya devam etti. Beşiktaş ise bu yenilgi ile 27 puanda kaldı. Galatasaray'a ise 1999 yılında kadıköy'de maç kaybetti. Spor toto süper lig'de 23. Cüneyt çakır, bahattin duran, tarık ongun beşi̇ktaş: Fabri, gökhan gönül, vida (dk.

Galatasaray'a ise 1999 yılında kadıköy'de maç kaybetti beşiktaş fenerbahçe. Mustafa akin / i̇stanbul,(dha) stat:
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post